Tilmeldingen til Kronborg Cup 2022 er åben
2022 TILMELDING ER ÅBEN
Tilmeldingen til Kronborg Cup 2022 er åben
TILMELD HOLD

Ny hovedsponsor

Freetrailer er ny hovedsponsor i Kronborg Cup

Det er med stor glæde, at Kronborg Cup kan præsentere, at der er indgået en aftale med Freetrailer om et nyt hovedsponsorat. Aftalen træder i kraft fra 2019 og Freetrailer får med hovedsponsoratet bl.a. logo på næste års Kronborg Cup t-shirt.

Henrik Hagstrøm fra KC-event udtaler:

"Vi er rigtig glade for, at en stor virksomhed som Freetrailer vil indgå et samarbejde med Kronborg Cup. Det er et skulderklap for turneringen og organisationen bag turneringen, at Freetrailer vil linke sit brand til Kronborg Cup. Vi ser frem til samarbejdet i udviklingen af Kronborg Cup, og vi vil arbejde videre med, at endnu flere samarbejdspartnerpartnere bliver en del af Kronborg Cup i 2019."

Freetrailer er gratis trailerudlån, der ikke er købsbetinget, hos partnere i Danmark, Sverige, Tyskland, Norge m.fl. Grundlagt i 2004 med en forretningsmodel bygget op om gratis lån af trailere, er Freetrailer på kort tid vokset til at være en vigtig spiller i den deleøkonomiske verden.Ser du også muligheder i at linke dit brand og danne partnerskab med Kronborg Cup/Kronborg eCup – så læs mere om partnerskabsmulighederne lige her.

Få de seneste nyheder
Skriv dig op til vores nyhedsbrev
Kronborg Cup er en international fodboldturnering for ungdomshold – Sjællands største turnering – der hvert år afvikles i sidste uge af skolernes sommerferie.
Genveje
© Kronborg Cup 2020
CVR. NR.: 36285621