Helsingør Vandrerhjem, Helsingør Ferieby og skoleovernatning er fuldt booket
                
Helsingør Vandrerhjem er nu fuldt booket
TILMELD HOLD

Kronborg Cup med international stemning igen i 2022

Efter to års aflysninger er interessen for Kronborg Cup igen til stede hos vores skandinaviske naboer. På trods af nationale nedlukninger og rejserestriktioner, der har medført et fald i rejser, kan vi konstatere, at der fra de skandinaviske klubber stadig er interesse i at rejse til Helsingør og Kronborg Cup. Og mange af de tidligere deltagende klubber har tilmeldt hold til dette års turnering.

Lige nu er 26 svenske hold tilmeldt Kronborg Cup 2022 - og de første norske og finske hold er også begyndt at melde deres ankomst.

"Det er fantastisk at se så mange hold fra Sverige, Norge og Finland igen er klar til Kronborg Cup. Vi glæder os til igen at byde vores skandinaviske naboer velkommen til Kronborg Cup og give turneringen et internationalt islæt", siger Frederik Hertz, formand for Kronborg Cup.

De udenlandske hold skaber en stor værdi for turneringen, og for de danske fodboldspillere. De udenlandske hold kommer ofte med en lidt anden tilgang til fodbolden og så skabes, der en anden stemning blandt unge, når sproget forskelligt:

”Ungerne kan godt lide at spille mod udenlandske hold, fordi det giver turneringen et internationalt aftryk, selvom man er i Helsingør. Ungerne synes også det er sjovt at spille mod andre fodboldspillere, der taler et andet sprog og måske spiller på en lidt anderledes måde. For os trænere er det også sjovt at møde modstandere, der måske har en lidt anden taktisk tilgang til fodbold, end vi har her i Danmark”, siger Jakob Vesterbæk, Snekkersten IF.

Sidste frist for tilmelding og betaling er den 13. juni 2022.

Tilmelding for 2022 er åben

Årets fodboldturnering med modstandere fra Skandinavien. Både for piger og drenge.
Tilmeld hold
Få de seneste nyheder
Skriv dig op til vores nyhedsbrev
Kronborg Cup er en international fodboldturnering for ungdomshold – Sjællands største turnering – der hvert år afvikles i sidste uge af skolernes sommerferie.
Genveje
© Kronborg Cup 2020
CVR. NR.: 36285621