Info om Covid-19 og Kronborg Cup 2021
2021 TILMELDING ER ÅBEN
Info om Covid-19 og Kronborg Cup 2021
TILMELD HOLD

Juventus og Rasmus vandt årets online Kronborg Cup 2019

Efter mange timers utrolig fokuseret FIFA-kampe og tætte opgør, afgjort på straffesparkskonkurrence, blev der fundet en vinder af årets virtuelle Kronborg Cup.

Søndag d. 31. marts blev 2. udgave af Kronborg eCup afholdt på Marienlyst Strandhotel. Kronborg eCup kombinerer det traditionelle fodboldspil med en e-sport fodboldturnering i FIFA19 på PlayStation 4. 60 spillere i alderen 8-17 år dystede om præmien på 2.000 kr. til Euronics Helsingør og 5.000 kr. i gavebevis til sommerens Kronborg Cup.  

E-sport og spillet FIFA er i rivende udvikling i disse år, og interessen for online fodboldspil er kun gået én vej. Dette kunne også ses i dette års eCup, hvor flere spillere var tilmeldt, og der var høj intensitet i kampen med god støtte og support med jubel ved flotte mål.

Det var især Juventus med Cristiano Ronaldo og PSG med Neymar og lynhurtige Mbappe, der var et hit blandt de unge FIFA-spillere. Også e-sports hold fra eSuperligaen var tilstede ved turneringen. FC Helsingør og Lyngby Boldklubs e-sports hold dystede i en showkamp, der blev vundet af FC Helsingør efter to tætte kampe. 

Casper Gade, formand for KC-event, udtaler:

"Det var en utrolig sjov og spændende eftermiddag med rigtig mange besøgende og god FIFA på alle skærme. Der var god stemning og fair play over hele linjen. Kronborg eCup er en turnering for alle uanset niveau. Vi håber alle havde en god eftermiddag med en masse FIFA med vennerne og modstandere."

I finalen besejrede Rasmus Algren Jensen med Juventus og Cristiano Ronaldo "Den Hoppende Ravn" med PSG i en bedst ud af 3 finale, der måtte igennem alle 3 kampe før vinderen af Kronborg eCup 2019 blev fundet. Stor tillykke til Rasmus med 1. pladsen og tillykke til Magnus Ravnsborg (Den Hoppende Ravn), Filip Haxthausen og Mathias Madsen med hhv. 2, 3 og 4. pladsen.

"Vi vil gerne takke vores sponsorere og samarbejdspartnere for at gøre dette event muligt, og ikke mindst tak til Marienlyst Strandhotel for at lægge deres utrolige pæne lokaler til rådighed til dette event".

Næste Nyhed

Få de seneste nyheder
Skriv dig op til vores nyhedsbrev
Kronborg Cup er en international fodboldturnering for ungdomshold – Sjællands største turnering – der hvert år afvikles i sidste uge af skolernes sommerferie.
Genveje
© Kronborg Cup 2020
CVR. NR.: 36285621