Tilmelding er åben til Kronborg Cup 2021
2021 TILMELDING ER ÅBEN
Tilmelding er åben til Kronborg Cup 2021
TILMELD HOLD

Forberedelserne til Kronborg Cup 2020 er i fuld gang

Datoen for næste års Kronborg Cup ligger allerede klar - det går løs d. 7-9. august 2020 - så skriv allerede nu datoerne i kalenderen.

Kronborg Cup skydes i gang med et brag af et åbningsevent på Kulturhavnen i Helsingør med en masse underholdning, aktiviteter, konkurrencer, åbningsmarch og koncert. Til Kronborg Cup er der også gode indkvarteringsmuligheder i forskellige prisklasser og sund kost hele weekenden. 

Det er underordnet om du er træner for et pige- eller drengehold, eller om I spiller på A, B eller C niveau - Kronborg Cup har plads til alle. Kronborg Cup er en træningsturnering med god sportslig afvikling, der forbereder de deltagende hold til efterårssæsonen. De enkelte hold og årgange spiller på samme fodboldanlæg hele weekenden. De mange kampe afvikles på over 60 toptrimmede fodboldbaner på Helsingør Kommunes 8 fodboldanlæg.

Vi arbejder allerede nu på højtryk med forberedelserne til næste års Kronborg Cup. Vi vil meget snart give en dato for til tilmelding af hold. Hold jer derfor opdateret her på vores hjemmeside og på vores sociale medier, hvor vi løbende vil opdatere med seneste nyt. 

Velkommen til Kronborg Cup 2020 - vi glæder os til at se jer!

Forrige Nyheder

Få de seneste nyheder
Skriv dig op til vores nyhedsbrev
Kronborg Cup er en international fodboldturnering for ungdomshold – Sjællands største turnering – der hvert år afvikles i sidste uge af skolernes sommerferie.
Genveje
© Kronborg Cup 2020
CVR. NR.: 36285621