Husk tilmeldingsfristen d. 13. juni!
2022 TILMELDING ER ÅBEN
Tilmeldingen til Kronborg Cup 2022 er åben
TILMELD HOLD

De første 100+ hold er tilmeldt Kronborg Cup 2021

Det er stadig vintersæson, men vejret begynder så småt at lugte af forår, og en større tro på en sommer med udendørs idræt er begyndt at spire. Det smitter af på vores tilmeldingssystem. 109 drenge- og pigehold hold er indtil videre tilmeldt Kronborg Cup 2021. Lige nu er det hovedsageligt hold fra Hovedstadsområdet, der er tilmeldt, men der er også hold fra resten af Sjælland og enkelte hold fra Sverige.

Mange tidligere deltagere har endnu engang valgt at tilmelde hold til turneringen og der er både kommet tilmeldinger i drenge- og pigerækkerne;

"Vi er selvfølgelig rigtig glade for, at over 100 hold er tilmeldt årets Kronborg Cup. Vi ser tilmeldinger i både drenge- og pigerækkerne og så er flere klubber og hold fra de seneste år tilmeldt igen i år. Det er selvfølgelig en stor cadeau, at flere klubber bakker op om Kronborg Cup og igen i år er med" siger styregruppemedlem Henrik Svinggaard.

Kronborg Cup afholdes i år i uge 31 fra d. 6-8. august. Til Kronborg Cup får jeres hold en oplagt mulighed for at pudse formen af inden efterårets fodboldsæson for alvor går i gang. Det er underordnet om du er træner for et pige- eller drengehold, eller om I spiller på A, B eller C niveau - Kronborg Cup har plads til alle.

De enkelte hold og årgange spiller på samme fodboldanlæg hele weekenden. De mange kampe afvikles på over 60 toptrimmet fodboldbaner på Helsingør Kommunes otte fodboldanlæg.

Oversigten over tilmeldte hold kan se her.

Vi er i fuld gang med planlægningen af Kronborg Cup 2021, hvor vi arbejder med forskellige scenarier for at være i stand til at gennemføre turneringen i overensstemmelse med de danske myndigheders råd og anbefalinger, gældende love og regler og i overensstemmelse med DBU’s retningslinjer og anbefalinger. Men vigtigst af alt arbejder vi for at gennemføre Kronborg Cup 2021 med et set-up så tæt på det vi kender, som muligt. Vi følger udviklingen, og hvis der er nye beslutninger eller anbefalinger fra myndighederne, opdaterer vi jer på vores Covid-19 side.

Ved dette års Kronborg Cup er der mulighed for at tilmelde hold i følgende rækker:
Piger årgang 2006-2013/14
Drenge årgang 2005/06-2014.

Skal jeres hold deltage i 13. udgave af Kronborg Cup? Tilmeld jeres hold i linket nedenfor.

Hvis I har spørgsmål til tilmelding mv., så har vi samlet en FAQ med det mest stillede spørgsmål, ellers er I altid velkommen til at kontakte os på info@kronborgcup.dk eller i vores kontaktformular.

Vi ser frem til Kronborg Cup 2021 med optimisme. Vi glæder os til at se jer!

Tilmelding for 2021 er åben

Årets fodboldturnering med modstandere fra Skandinavien. Både for piger og drenge.
Tilmeld hold
Få de seneste nyheder
Skriv dig op til vores nyhedsbrev
Kronborg Cup er en international fodboldturnering for ungdomshold – Sjællands største turnering – der hvert år afvikles i sidste uge af skolernes sommerferie.
Genveje
© Kronborg Cup 2020
CVR. NR.: 36285621